Народне кухиње

Значајна помоћ у набавци мешаоне за сточну храну од стране ХО „Сви за Космет“ из Београда

Изузетно нам је драго да можемо да истакнемо помоћ у вредносном износу од 159.000,00 динара намењених ради помоћи у набавци неопходне механизације, односно мешаоне за сточну храну, према потребама рада на фармама добротворне епархијске организације „Мајка девет Југовића“ са Косова и Метохије, а коју су нам тако срдачно обезбедили велики пријатељи и хуманитарци „Сви за Космет“ из Београда.

Након јављања велике потребе у набавци мешаоне за сточну храну која је била неопходна на нашој Фарми коза, једном од веома важних пројеката уз који тежимо ка успостављању самоодрживости кухиња, обратили смо се нашим дародавцима из поменуте организације са којима дуги низ година одржавамо једну јако лепу сарадњу неговану поверењем, разумевањем и борбом да се као народ на овој територији наше земље очувамо. Неописиво смо им захвални, што су још једном предано иступили и помогли нам у набавци мешаоне.

Хвала Вам, добри људи, за сву подршку која нам са Ваше стране није изостајала и за сво добро које сте на овим просторима посејали.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *