Народне кухиње

Значајна помоћ у донацији вештачког ђубрива

Еликсир Зорка Минерална ђубрива ДОО из Шапца још једном је обезбедила помоћ у донацији ђубрива које је било неопходно како би се пољопривредни рад епархијске добротворне организације „Мајка девет Југовића“ на Косову и Метохији одвијао неометано и без сметњи.

Дивни људи, а представници овог предузећа, много пута до сада указали су поверење и несебично пружали помоћ у складу са могућностима. Овога пута за несметани рад Н.кухиња, односно за њен пољопивредни део, обезбеђено је 10т вештачког ђубрива НПК 5:15:15.

Сва помоћ која нам је са њихове стране стизала, стизала је у право време и била од изузетног значаја. Не само да смо успевали да посао одржавамо у континуитету већ смо и јако задовољни квалитетом ђубрива.

            Ни све речи захвалности не могу да опишу радост и срећу што се наши доброчинитељи увек радо одазову да нам упуте помоћ, имајући апсолутног разумевања за посао којим се бавимо. На тај начин, не само да нам бивају подршка у нашој борби против глади и сиромаштва које многе домове са ових простора нагриза, већ нас и мотивишу да наставимо храбрије и упорније.

Нашим доброчинитељима желимо пуно успеха и напретка у даљем раду уз молитве да их Господ награди за сво добро које чине.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *