Народне кухиње

Значајна помоћ Института за физику Београд

Драго нам је што смо у прилици да истакнемо значај уплаћене донације која нам је омогућила набавку потребних намирница за неометани рад Народних кухиња на Косову и Метохији од стране Института за физику Београд.

Захвални према свему што наши дародавци чине за нас, желимо да изразимо дубоко поштовање и благонаклоност према овом добром делу.

Тешки дани који су наступили нам дају јасну слику о последицама глобалне кризе која се у великој мери одразила на наш рад, али нам такође даје и јасну слику о доброти која не јењава. Напротив, добри људи су пронашли пут да у складу са својим могућностима допреме одговарајућу помоћ, као што је то био случај и са  наведеном донацијом.

Постојање и трајање Народних кухиња на овим просторима је и даље неопходно. Кухиње пружају важан ослонац нашем становништву да нису заборављени што их охрабрује и пружа мотивацију у наставку борбе за очувањем вековног огњишта.

Овим путем желимо да искажемо захвалност и радост што имамо за доброчинитеље, а пре свега пријатеље, ове дивне људе, јер нас инспиришу да наставимо да газимо кроз све проблеме и искушења докле год се држимо заједно.

Нека их Господ сачува од свега лошег и награди за сва добра дела!

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *