Народне кухиње

Значајна подршка за Народне кухиње у тешким данима

ЈП ЕПС Огранак ТЕНТ Београд – Обреновац пружио је јако важну подршку раду Народним кухињама на Косову и Метохији уплативши помоћ у вредности од 100.000,00 динара за неометани рад кухиња.

Уз поменуту помоћ обезбеђене су основне животне намирнице којима су подмирене потребе кухиња на овим просторима и при чему преко 2000 социјално угрожених лица неће бити у страху да би могли остати без оброка.

Протекла година била је изузетно тешка и њене последице осећамо и данас проширивши борбу на више фронтова. Међутим, наши драги дародавци нису дозволили да хуманитарни рад буде остављен по страни и да се забораве све молбе и апели који свакодневно одзвањају, па су и поред свих искушења пронашли начин да помоћ ипак доспе до оних који за њу моле.

Овом приликом желимо да упутимо неизмерно хвала доброчинитељима што су нам притекли у помоћ онда када су нас проблеми савладавали и што тиме нису дозволили да се ране на Косову и Метохији продубе.

У име наше целокупне организације и у име корисника Народних кухиња, драгим дародавцима желимо пуно успеха у даљем раду уз молитве да им се за добро дело добрим врати.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *