Народне кухиње

Златни дечко – златно дело!

Компанија Моцарт имала је лепе вести да подели са нашом организацијом када је јављено да ће износ у вредности од 10.000,00 динара да буде уплаћен на рачун Епархијске Добротворне организације „Мајка девет Југовића“ као подршка раду Народним кухињама на Косову и Метохији.

Наиме, Компанија Моцарт има своју свакодневну хуманитарну акцију под називом Хуманитарни тикет у подне, и овога пута клађење је обавио Денис Мурић, глумац, који је загарантовану суму усмерио управо ка нашој организацији.

Денис Мурић, младић са Косова и Метохије, а наш млади глумац, кога смо имали прилике да гледамо на великом платну у филму „Златни дечко“ не само да плени својим широким талентом већ плени и великим срцем, па му на овом златном делу посебно захваљујемо.

Користимо прилику да истакнемо благонаклоност и према Компанији Моцарт и њиховом хуманитарном програму и према дародавцу Денису коме желимо пуно успеха како у каријери тако и приватно.

Добротворна организација ЕУО-а Епархије рашко-призренске „Мајка девет Југовића“ остаје захвална уз жеље да се доброчинитељима добрим и врати.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *