Народне кухиње

Запослени у ПЈП Полицијској бригади помогли рад Народних кухиња на КиМ

У току претходне недеље запослени у ПЈП Полицијској бригади, унутар јединице су организовали и спровели акцију прикуљања помоћи Епархији рашко – призренској, односно народним кухињама на територији Косова и Метохије.

Хуманитарној акцији одазвао се велики број запослених ПЈП Полицијске бригаде и том приликом су прикупљена новчана средства у износу од 258.600,00 динара. Поред новчаних средстава припадници ПЈП Полицијске бригаде су прикупили помоћ народним кухињама на територији Косова и Метохије и у виду прехрамбених производа, и то: 282 килограма брашна, 109 килограма шећера,160 литара јестивог уља, 74 килограма соли, 135 паковања разне тестенине, 32,5 килограма пиринча, 1345 комада конзервиране хране, 10 килогарама зачина, 10 килограма пасуља.

Са поносом истичемо добро дело ових добрих људи који су нам поред материјалне и моралне подршке показали да нисмо заборављени и да настављамо ову дуготрајну борбу за очување и останак на светој нам земљи Косова и Метохије.

Речи захвалности не могу ни да опишу радост коју осећамо, част нам је да је ова помоћ пристигла баш од стране ПЈП Полицијске бригаде. Остајемо неизмерно захвални и благодарни на указаној помоћи желећи да се нашим доброчинитељима добро врати и да им Господ свако добро подари.

Приче попут ове пружају нам снагу и охрабрују нас да посао наставимо неометано са јасним циљем као и до сада. Хвала нашим дародавцима који нас у томе несебично подржавају.

Подели на мрежама

2 Comments

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *