Народне кухиње

Замена најлона на пластеницима и постављање новог

Част нам је и задовољство да истакнемо помоћ у вредности од 3.000,00 евра, намењених за замену најлона на пластеницима при нашој организацији, али и за набавку новог пластеника што нам је омогућено безрезервном подршком доброчинитеља из Београда а то је Хуманитарна организација „Сви за Космет“.

Наша организација поседује доста пластеника који су итекако потребни нашем раду у узгајању и заштити пољопривредних култура. Међутим, услед временских непогода, лошег времена и саме климе, неретко се дешавају и незгоде да се најлон на пластеницима оштети и као такви пластеници губе своју функцију, зато нам је веома важно било да санирамо штету како бисмо неометано наставили са радом.

Као и много пута до сада, ХО „Сви за Космет“ нам је срчано и уз пуно подршке изашла у сурет и обезбедила средства уз која смо успешно спровели ову акцију санирања постојеће штете. Уз сву благодарност упућујемо топле речи захвалности и радујемо се што смо успели да још једном, заједно и братски, начинимо важан корак ка истрајности кухиња јер, нажалост, и после толико година, њихово постојање је итекако важно за наш народ.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *