Народне кухиње

Заједничка активност за добробит Народних кухиња на КиМ

Протекли период забележила је хуманитарна акција за Народне кухиње на Косову и Метохији спроведена заједничком активношћу бројних привредника а вођени о.Гаврилом испред Ђурђевих Ступова и молитвеном подршком оца Воје Билбије као и идејним надахнућем брата Бранислава Бубала. Привредници предвођени фирмама: Агрос ДОО из Опова, Каштел Бјанко из Београда, Џокер плус ДОО из Крагујевца , Седеф Крагујевац и Рајска башта Крагујевац, као и уз велику финансијску и организациону подршку и помоћ хуманитарне организације Дедовина из Смедерева, и уз посебну захвалност братству шумадијских храмова и братству средњеамеричке епархије окупљене око манастира Св.Саве у Либертвилу који су новчано помогли организацију, успели су да прикупе разноврсну донацију у намирницама и брашну што је Народним кухињама на КиМ било преко потребно.

Овим путем желимо да истакнемо велику захвалност и поштовање према успешно спроведеној акцији. И онда када су донатори наилазили на препреке нису дозволили да их то пољуља и храбро су настављали са организацијом проналазећи начин да намењена помоћ ипак дође на намењену адресу.

Данас када је та помоћ већ распоређена у шест Народних кухиња колико их има на простору Косова и Метохије, ми са радошћу истичемо ову безрезервну и велику помоћ и подршку коју смо од стране наших дародаваца срдачно добили.

Захвални на указаном поверењу и великој братској љубави, ми остајемо неизмерно захвални, желећи да им Господ добрим врати и награди за ово добро дело. Да драги доброчинитељи наставе са успешним пословањем, ми ћемо то свакако учинити сада када смо у томе подржани и када нам ова помоћ то и омогућује.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *