Народне кухиње

Заједничка акција Хуманитарне организације „Сви за Космет“ и Србског Сабрања Баштионик Бањалука

Година коју смо оставили за нама донела нам је много потешкоћа са чијим последицама се и данас суочавамо. Али није било само лоших вести, напротив, доброчинитељи су ти који су својим потезом учинили да ту годину памтимо и по великој борби хуманитараца да помоћ упуте на просторе Косова и Метохије не марећи за бројне проблеме који су се испречили.

Хуманитарна организација „Сви за Космет“ из Београда и Србско Сабрање Баштионик из Бањалуке новчана средства су сакупљали путем хуманитарног пројекта ХО „Сви за Космет“ под називом „Играј за Космет“, а у питању су хуманитарни турнири у стоном фудбалу и пикаду.

За ову акцију домаћин је био Србско Сабрање Баштионик, те су ове две организације заједничким снагама спровеле овај турнир у Бањалуци октобра месеца прошле године.

Након тога, обе ове организације радиле су на кампањи сакупљања средстава за куповину брашна Народној кухињи, што је на крају и резултирало слањем поменуте помоћи.

Велика је и неизмерна наша захвалност према овој пожртвованости да се у јеку пандемије организује хуманитарна акција, а још већа је захвалност према свима онима који су у њој учествовали.

Молићемо се драгом Богу да овим људима само добро врати и подари сваку благодат њима и њиховим ближњима.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *