Народне кухиње

За топлију зиму малишанима са Косова и Метохије

Нема ничег искренијег ни дирљивијег од дечијег осмеха. А да малишани са Косова и Метохије спремни дочекају зиму у топлој обући и јакнама побринули су се наши драги доброчинитељи из Вашингтона.

Наиме, породице Младеновић и Аксентијевић још једном су срдачно организовали и реализовали акцију куповине јакни и чизама за наше најмлађе становнике свете земље. Они су овога пута обрадовали 44творо деце са територије Косова и Метохије што је дело за дивљење.

Избаране су породице које нису биле у прилици да својој деци за ову зиму обезбеде топлију гардеробу, па су ту са пуно љубави ушетали ови дивни људи да припомогну. Неизмерно хвала дугујемо наведеним породицама које су, иако километрима далеко, показале свима нама да братска љубав и добро дело увек пронађу свој пут ка остварењу.

Ова врста помоћи посебно је важна јер пристиже у једном тешком и критичном периоду за страдалне породице са ових простора. Ово није први пут да породице Младеновић и Аксентијевић организују овакву врсту помоћи, па је захвалност коју овим путем упућујемо немерљива. Драгим донаторима желимо свако добро које Господ може да пружи!

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *