Народне кухиње

За Народне кухиње на КиМ обезбеђена машина за обраду меса

Нашим драгим донаторима, а пре свега великим пријатељима и хуманитарцима, члановима хуманитарне организације „Срби за Србе“ и члановима хуманитарне организације „Сви за Космет“ желимо од срца да се захвалимо на обезбеђеној машини за резање меса и костију, која је била неопходна у раду кухиња како би се посао обављао брже и ефикасније.

Учешћем у новчаним донацијама сакупљена су потребна средства и машина је купљена. Уз то, успели смо да од те донације набавимо и сто за резање као и резервне тестерице чиме смо остварили велики успех.

Набавка ове машине значиће да посао можемо да наставимо у олакшаним оклоностима, доста брже, а уз то добићемо много боље резултате него што смо их до сада имали.

Неизмерно смо срећни што су нас наши дародавци још једном подржали, увек када је најпотребније, и нама је то јасан знак колико је чврста веза ове сарадње, пријатељства и хуманитарног делања.

Нека им драги Бог добро донесе, награди за свако добро дело, и чува од свих искушења. Желимо им да наставе са успешним пословањем, и да заједно наставимо да нижемо значајне победе.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *