Народне кухиње

Вештачко ђубриво као важна подршка пољопривредном раду ДО ЕРП „Мајка девет Југовића“ на КиМ

Наши драги дародавци а чланови фирме Еликсир Зорка – Минерална ђубрива ДОО Шабац, посредством Еликсир Фондације такође из Шапца још једном су се побринули да пољопривредни рад Добротворне Епархијске организације „Мајка девет Југовића“ са Косова и Метохије буде збринут квалитетним вештачким ђубривом и то у количини од 10т ђубрива.

У питању је 6т вештачког ђубрива NPK 8:15:15 и 4т вештачког ђубрива NPK 6:12:24.

Пољопривредни рад је посебан и осетљив пројекат Епархијске организације где се увек посебно пажње и значаја придаје у искрани земље која се обрађује. Јако је значајно да та исхрана буде од квалитета, па нам помоћ, наших доброчинитеља из Шапца бива од изузетне важности јер земљи пружамо битну исхрану изузетног квалитета.

Овом донацијом успели смо да спречимо застој у пољопривредном раду, а узимајући у обзир да је то један од водећих пројеката, онда бисмо запали у додатно тешку ситуацију. Поред свих недаћа и искушења које ово време са сваким новим даном доноси, ми смо посебно поносни и радносни због пружене помоћи ових добрих људи који апсолутно саосећају и разумеју и са којима сарадња увек протекне глатко и без икаквих трзавица, на чему остајемо неизмерно захвални.

Овом приликом желимо да искажемо срдачну захвалност према упућеној помоћи, према подршци и увек милим речима охрабрења, према професионалности али и братској љубави која нам је пружена. Нашим драгим дародавцима желимо велику успешност у раду и свако добро које небо може да пружи.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *