Народне кухиње

Верници Цркве „Успење Пресвете Богородице“ још једном уз браћу и сестре са КиМ

Више пута до сада помоћ на просторе Косова и Метохије пристизала је из далеке Аустралије од стране верника цркве „Успење Пресвете Богородице“ са Gold Coast-a. Посредством и великим залагањем господина Србе Лалића, донација ових добрих људи је без икаквих проблема стигла до нас.

Овај вид новчане помоћи у вредности од 2.000,00 евра био је од значајне подршке за две социјално угрожене породице са Косова и Метохије. У питању су породица Денић из села Врбовац, којој је обезбеђен грађевински материјал за потребе санирања дотрајалог стамбеног простора, и породица Максимовић из села Коретиште, која је помогнута у набавци неопходне беле технике.

Наш народ, ма где се налазио, и са којим год проблемима се сусретао, увек је место у срцу остављао за браћу и сестре са свете земље. Па су вођени том љубављу, а савладавајући сваку препреку, и овога пута срдачно помогли најугроженије.

Нама не преостаје ништа друго сем да се најтоплије захвалимо на указаном поверењу и апсолутном разумевању животне ситуације страдалних косовско-метохијских срба. Зато ћемо се за наше драге дародавце и доброчинитеље молити свим срцем, да их Господ чува и подари блажене благодати.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *