Народне кухиње

Великодушна подршка Србске Братске Помоћи из Торонта

Изуезтна нам је част да можемо да говоримо о великој помоћи коју већ дуги низ година добијамо од наших великих пријатеља и доброчинитеља из Торонта, великих људи и хуманитараца – Србске Братске Помоћи.

Дугогодишња помоћ значила је много у подмиривању разних врста потреба у нашем раду. Успевали смо до сада да подмиримо потребе које су се јављале и да тако неометано наставимо са активностима. Помоћ коју су нам несебично слали ови дивни људи користили смо за набавку дрва за огрев, намирница, како за наше кухиње тако и за школске кухиње којима помажемо у припреми ужина за наше најмлађе, за набавку посуђа, хемије и опреме што рад у кухињи изискује, као и подмиривање бројних других потреба.

Дуг је низ година у којима се заједно са нама боре да се као народ очувамо на вековном огњишту. Да пружимо помоћ свима којима је потребна а који за њу свакодневно моле. Нису се оглушили о молбе браће и сестара са ове територије наше земље, те су увек, радо и у складу са могућностима, несебично слали помоћ на ове просторе.

За нас, они представљају утеху, ослонац и охрабрење, зато се искрено надамо да ћемо наставити са заједничким победама које нас јачају и не дозвољавају да клонемо ни онда када је најтеже.

Речи не могу да опишу дело, зато добро дело само по себи говори много. Нашим драгим пријатељима и доброчинитељима желимо сво добро које Господ може да пружи унапред се радујући новим заједничким победама за нашу свету земљу.

Чуварима српског имена и историје, велико хвала!

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *