Народне кухиње

Велико признање за председницу Добротворне организације Епархије рашко-призренске „Мајка девет Југовића“ госпођу Светлану Стевић

Данашњи дан ће остати упамћен, не само јер се дана 15.фебруара обележава Дан државности Републике Србије и прославља православни празник Сретење Господње, већ и по великом признању које је данас додељено председници Добротворне организације „Мајка девет Југовића“, госпођи Светлани Стевић.

Сретењски орден трећег степена за нарочите заслуге и постигнуте разултате у области јавних и хуманитарних делатности додељен је гђи Светлани Стевић. Орден је свечано уручен од стране председника Републике Србије, господина Александра Вучића, у присуству бројних гостију и званичника и Његове Светости Патријарха српског г.Порфирија. Међу првима који су честитали гђи Светлани на добијеном признању нашао се и господин Петар Петковић, директор канцеларије за Косово и Метохију која је Добротворној организацији ЕУО Епархије рашко-призренске важна и дугогодишња подршка у раду.

Овим путем упућујемо срдачну захвалност свима који препознају значај рада, трајања и борбе Добротворне организације „Мајка девет Југовића“, а госпођи Светлани упућујемо све честитке на добијеном заслуженом признању.

 

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *