Народне кухиње

Велики успех донаторске вечери у организацији Фондације Делије

Дана 25.06.2024.године одржана је прва донаторска вечера у организацији наших великих пријатеља и доброчинитеља Фондације Делије.

Захваљујући великом и срчаном одзиву добрих људи и доброчинитеља, прикупљена је велика свота новца на име Видовданске акције у склопу које је организована донаторска вечера, а за Народне кухиње на Косову и Метохији донирано је невероватних 3.540.000,00 динара.

Свака реч о томе колики је успех постигнут бива мала, али на нама је да се из свег срца захвалимо и да истакнемо јако велику подршку и помоћ коју годинама и несебично према нашем раду упућују ови велики људи из Фондације Делије.

Годинама уназад имамо њихову снажну подршку. Они помоћ годинама обезбеђују за социјално угрожено становништво, за народне кухиње, светиње, богомоље и институције са простора Косова и Метохије. Ни када су се низали тешки дани препуни искушења, ометања у раду, рад у екстремно отежаним условима, чланови ове Фондације нису одустали од прикупљања и слања помоћи на свету земљу, на наше Косово у Метохију.

Верујемо и молимо се да је ово само један леп почетак и да ће ова донаторска вечера покренути низ таквих, надамо се да ће оваквих акција бити и у будуће и да ће свака бити успешнија од претходне, ови дивни људи то и заслужују.

За све ове године заједничког рада, изузетне сарадње, искреног и топлог пријатељства и братске љубави, неизмерно хвала!

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *