Народне кухиње

Велика помоћ ЈКП „ВИК“ Обреновац

Донација од 10.000,00 динара намењена за набавку неопходних намирница према потребама Народних кухиња на Косову и Метохији, дошла нам је од ЈКП „ВИК“ из Обреновца и пружила важну подршку у протеклој години. Донирана средства су утрошена према својој намени и захваљујући њима успели смо да набавимо неопходне намирнице која се јако брзо троше у кухињама.

Јако је битно да залихе потребних намирница буду на време допуњене јер је припрема оброка за наше кориснике свакодневна и намирнице се брзо троше, зато је битно да увек знамо да нам у магацину стоје залихе и да не бринемо да ће наши корисници бити ускраћени за једини дневни топли оброк.

Наши дародавци су препознали велики значај постојања кухиња на овим просторима, па је наша благонаклоност према њиховој свесрдној помоћи велика, пружајући нам тако ослонац и јачајући наду у боље дане.

У шест кухиња широм Косова и Метохије прехрањују се читаве породице и социјално угрожени појединци којима је једина утеха и охрабрујућа околност та што браћа и сестре мисле на њих не остављајући их гладнима и у страху.

Уз велику благодарност, доброчинитељима желимо свако добро у даљем пословању.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *