Народне кухиње

Велика помоћ Еликсир Зорке у донацији ђубрива за потребе пољопривредног рада Народних кухиња на КиМ

Захваљујући донацији која је стигла од стране предузећа Еликсир Зорка Минерална ђубрива ДОО из Шапца, добротворна организација ЕУО ЕРП „Мајка девет Југовића“ добила је прилику да побољша и унапреди рад на пољопривредном газдинству.

Велика обрадива површина о којој наша организација брине захтева адекватну негу и пажњу како би узгајање култура које практикујемо било успешно и плодоносно. Брига о земљишту је посебно важна да би се створили прави услови за такву врсту посла. У томе су нам пуно пута помагали наши драги доброчинитељи из предузећа Еликсир Зорка, на чему не можемо довољно да им захвалимо. Њиховим итекако храњљивим ђубривом помагали су наш пољопривредни рад те део успешног пољопривредног посла дугујемо управо њима. Овога пута су нам упутили донацију од 10т вештачког ђубрива НПК 5:15:15 у паковању 25/1.

Неизмерно благонаклони према упућеној подршци, нашим драгим дародавцима желимо пуно успеха у даљем пословању и свако добро од милог Бога. Јако пуно нам значи свака врста помоћи и подршке те је наше скромно хвала од срца и громогласно.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *