Народне кухиње

Велика подршка за Народне кухиње из Торонта

Народне кухиње су у протеклом периоду, и поред тешке и кризне ситуације, имале разлога за радост. Наиме, велика помоћ је у значајном периоду пристигла на Косово и Метохију од наших драгих пријатеља и доброчинитеља, Србске Братске помоћи из Торонта.

Новчана донација у вредности од 4.000,00 евра била је битна у обезбеђивању намирница за Народне кухиње али такође и неопходног инвентара. Поред тога успешно је набављена и сточна храна према потребама фарми у селу Прековце.

Неописиво је велико поштовање и захвалност коју осећамо и упућујемо нашим доброчинитељима, што су и поред свих искушења и тешкоћа успели да прикупе средства која су у много чему помогла наш рад.

Помоћ Србске Братске помоћи није први пут упућена, и зато је још значајнија, јер наши драги дародавци препознају велику потребу за постојањем Народних кухиња на територији Косова и Метохије.

Срдачно хвала свим добрим људима што су се удружили и тиме показали јачину сложности. Нека Вам Господ добрим врати и нека Вас сачува од сваког искушења.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *