Народне кухиње

Неописива захвалност за медијску подршку

Добротворна организација Епархије рашко-призренске „Мајка девет Југовића“ жели да упути велику и неизмерну захвалност према свим медијским кућама, телевизијама, порталима, провајдерима на џиновској помоћи и подршци коју нам годинама уназад пружају.

Дуги низ година одржавају будност међу људима о страдању, положају, животу и преживљавању Срба на просторима Косова и Метохије. Подстичу све људе добре воље и могућности да се прикључе хуманитарним акцијама или самостално помогну. Они су наша свећа у мраку који већ годинама уназад грли и стеже наше Косово и Метохију.

Неизрециву захвалност дугујемо Дописништву Вести, РТС-у, ТВ Првој, Вечерњим Новостима, ТВ Храму, затим ту је и Студио Б, Б 92, Словољубве, ТВ Мост, РТВ Пулс, Јединство, РТВ Грачаница, мобилни оператери: Телеком, Глобалтел, А1 и Јетел и остали због којих желимо да истакнемо велики значај ове подршке итекако важне за наш рад.

Они представљају глас народа из наше јужне покрајине, они су наш крик и вапај али и наш смех и радост. Да није њих, не би била пружена прилика свима онима који срдачно шаљу помоћ на ове просторе да то наставе да чине, многи не би ни чули а ни знали кроз шта све пролази преостало српско живље на Косову и Метохији.

Зато хвала свима који храбро стоје уз нас и што нам све ове године допуштају да се на њих ослонимо и заједно поведемо ову битку да се као народ на вековном огњишту очувамо.

Свима од срца желимо пуно успеха и напретка у даљем пословању.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *