Народне кухиње

Велика јесења хуманитарна акција Срба за Србе

Крај протекле године забележила је једна од великих хуманитарних акција од стране хуманитарне организације „Срби за Србе“ а тиче се помоћи социјално угроженим породицама са територије Косова и Метохије. Уплата у вредносном износу од 4.138.260,00 динара била је јако важна у пружању помоћи при набавци материјала, покућства и столарије према потребама угрожених породица. На списку за помоћ нашло се чак четрнаест породица.

Жеља нам је била да наставимо са даљом борбом у очувању српства на овој територији и да пружимо подршку породицама које на свом огњишту остају, а братска организација нас је још једном несебично подржала. Познато им је наше залагање и наше свакодневно делање на терену, па су у складу са могућностима пружили неопходну подршку. У борби против сиромаштва, глади и немаштине још једном смо извојевали значајну победу.

Наше заједничке активности су се до сада показале плодоносним и на том заједничком путу успели смо да обрадујемо многе који нису имали прилике да самостално делају и којима је пружена помоћ неописиво значила.

За добробит нашег народа, надамо се да ће и будући период бити проткан оваквим победама, које не само да су значајне за добробит српског народа на овим просторима већ јачају све нас који овде остајемо и којима напуштање дедовине није опција.

За сву пружену помоћ и братску љубав и размевање, неизмерно хвала!

 

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *