Народне кухиње

Велика и важна помоћ за кухиње на Косову и Метохији од стране запослених у ПЈП Полицијској бригади Београд

Запослени у Посебној јединици полиције Полицијској бригади ПУ за град Београд унутар јединице организовали су и спровели акцију прикупљања помоћи Добротворној организацији Епархије рашко-призренске “Мајка девет Југовића”, а за потребе Народне кухиње на Косову и Метохији. Том приликом од средстава Удружења запослених у Полицијској бригади “Бригадири” издвојено је 279.500,00 динара, а на нивоу јединице прикупљено је још додатних 198.500,00 динара. Укупно је, на рачун Епархије рашко-призренске, од запослених у ПЈП Полицијској бригади, уплаћено 478.000,00 динара.

Наша захвалност према овим дивним људима је велика и немерљива. Ово није први пут да помоћ са њихове стране стиже за Народне кухиње на чему смо посебно захвални, нарочито јер је ова помоћ пристигла у зимским данима када је помоћ за кухиње неопходна услед повећаних потреба а смањених донација.

И поред изузетно тешке економске ситуације, као и разних свакодневних искушења са којима се суочавамо, уз помоћ добрих људи великог срца, успевамо да забележимо приче попут ове. Уплаћена помоћ биће искоришћена за потребе Народних кухиња а наша организација жели да упути једно скромно али громко и срдачно хвала према свима онима који су учествовали у организацији и спровођењу ове акције а која ће нашем раду бити од изуезтне помоћи.

Благодарни према указаном поверењу и разумевању, према братској љубави која је пружена браћи и сестрама са ових простора, нашим драгим доброчинитељима желимо свако добро које Господ може да пружи и пуно успеха и напретка у даљем пословању.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *