Народне кухиње

Велика Божићна акција помоћи социјално угроженим породицама на КиМ

У име Божићне акције у којој су несебично и са пуно љубави доброчинитељи из ХО „Срби за Србе“ донирали новчана средства у вредности од 58.540,00 евра како бисмо могли да спроведемо велику акцију помоћи за чак осамнаест породица, социјално угроженог статуса, са територије Косова и Метохије, успешно је приведена крају.

Изуетно смо поносни на рад и топло залагање ових вредних људи да се обезбеди и упути помоћ за страдалне породице у јужној покрајини наше земље. Њихово ванвременско делање у овим грубим и тужним данима који су наступили, радују и теше многе, а многима бивају и пример како треба, ваља и како је исправно поступати.

Ова акција је заиста великих размера. У овогодишњој молби за помоћ породицама нашло се чак осамнаест породица и свака је, према наведеним потребама, била помогнута.

Не постоје речи којима бисмо могли да опишемо, не само захвалност већ и то велико дивљење према нашим донаторима, које нам је пример и покретач у нашим активностима.

Хвала овим великим људима што су многој деци омогућили пристојно одрастање, безбедно и топло, уз своје родитеље, чију су бригу драстично умањили.

Благодаримо на указаном поверењу али и вери у нас да ово можемо да обавимо и да наставимо да трајемо, јер од постојања нашег рада зависе и многа будућа поколења на овим просторима.

У име породица којима је пружена потребна помоћ и у име наше организације којој су ови дивни људи велики ослонац, неизмерно хвала!

 

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *