Народне кухиње

Васкршња акција православног братства „Ђурђевац“ из Будве

Православно братсво „Ђурђевац” из Будве је и ове године спровело акцију прикупљања помоћи за Народне кухиње на Косову и Метохији, током које су прикупили 2040€ и предали представницима наше организације приликом посете Грачаници.

Васкршња радост

„С намјером смо изабрали да термин буде Васкрс и да највећи хришћански празник проведемо на нашој светој земљи и да са нашом браћом будемо заједно како у молитви, тако и својим присуством“- каже Немања Ципранић, члан овог братства.

Током тродневне посете Косову и Метохији, чланови православног братства „Ђурђевац“ посетили су Пећку Патријаршију, Грачаницу и Високе Дечане, где су присуствовали Васкршњој литургији.

Заједништво

„Велику захвалност дугујемо фирми „Медитеран експрес” из Будве и њеном власнику Давору Докићу који нам је организовао превоз и који даје велики допринос својим личним залагањем. Такође овог пута желимо да се захвалимо Туристичкој организацији Будве, Водоводу, Медитеранском спортском центру и Грил башти „Парма”  који су дали свој допринос овој акцији. С надом да ће наше братство наставити да дјелује у још већем броју и да ће доћи бољи дани за нашу браћу са Космета, желимо вам срећан и благословен Васкрс. ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!“ – додаје Немања.

Наша захвалност

Најискреније се захваљујемо овим младим људима на неуморном труду, жељи и вољи да помогну свој народ на Косову и Метохији, поносни смо на вас и желимо вам пуно успеха у животу и раду.

Подели на мрежама

One Comment

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *