Народне кухиње

Успешна и важна хуманитарна акција Савеза Срба у Италији

Савез Срба у Италији је у периоду од краја децембра месеца прошле године до краја јануара месеца ове године спровео врло битну хуманитарну акцију у прикупљању средстава за набавку брашна према потребама Народних кухиња на Косову и Метохији. Том приликом сакупљено је 2.000,00 евра и обезбеђено је потребно брашно.

У овој хуманитарној акцији учествовао је велики број добрих људи, како појединаца тако и институција, али и одређени број званичника, политичара, конзула и првог учешћа католичког мисионарског друштва из града Костабисара.

Захваљујемо се свима који су допринели томе да акција буде успешна, и да се обезбеде средства намењена за куповину ове потребне намирнице која се у нашим кухињама широм Косова и Метохије пуно троши узимајући у обзир велики број људи, жена и деце који и даље у непрегледним редовима чекају свој једини дневни топли оброк.

Хвала добрим људима што су препознали значај ове акције и успешно је реализовали. Посебно хвала на охрабрењу да наставимо са нашим радом, што од срца желимо и нашим доброчинитељима.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *