Народне кухиње

Уређење амбуланте у Шилову

Учешће бројних донатора у акцији која је спроведена ради пружања помоћи за уређење амбуланте у селу Шилово на Косову и Метохији допринело је томе да постигнут резултат буде одличан.

Наиме, у поменутој акцији учествовали су: хуманитарна организација „Сви за Космет“ из Београда, Удружење Србско Сабрање Баштионик из Бањалуке, Српска православна омладина СПОЈИ из Инзбрука, верници из Аустралије, госпођа Анка Јакшић, пружајући помоћ као физичко лице, и наша организација „Мајка девет Југовића“.

Помоћ је била од велике важности у куповини душека за кревете, посетљине, јастука, столица за пацијенте и запослене, елемената за купатило, беле технике а све у циљу бољег збрињавања пацијената, при адекватним условима за боље функционисање и пријем пацијената.

 Ова амбуланта се налази у једном од највећих српских села у Гњиланском округу, у чијој се близини налази још десетак мањих села и засеока и сви се за помоћ јављају управо амбуланти у Шилову.

Изузетно поносни на све доброчинитеље, на њиховом брзом реаговању и одазиву да пруже подршку, овом приликом желимо да се свима захвалимо јер је ова помоћ изузетно важна за све оне који овде остају и настављају да се боре и чувају вековну дедовину.

Хвала Вам браћо и сестре што бринете за свој народ и што заборав није опција.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *