Народне кухиње

Удружено за помоћ младом Душану Обреновићу из Косовске Митровице

Након сазнања дирљиве приче младог Душана Обреновића удружене снаге доброчинитеља успеле су да овом младићу створе нови почетак а надамо се да је то само увод у бољу будућност.

Душан Обреновић из Косовске Митровице изнео је детаље свог младог али болом протканог живота што је растужило многа срца која су се одлучила да помоћ упуте баш њему. Наиме, хуманитарна организација „Сви за Космет“ из Београда, Удружење „Србско Сабрање Баштионик“ из Бањалуке, Фондација „Родољубље“ из Београда, Манастир Високи Дечани и наша ДО „Мајка девет Југовића“ из Грачанице удружили су се како би се обезбедило неопходно за реновирање стамбеног простора у коме ће наставити да борави млади Душан.

Обезбеђена помоћ била је важна у комплетном реновирању стана, од купатила, кухиње, ходника, соба и терасе. Ово је прилика да упутимо велико хвала свима који су се срдачно и без недоумице одазвали да помогну.

Хвала на једном пре свега људском и братском разумевању ове ситуације. Успели смо да заједно погурамо једну младу особу да храбро настави даље показавши јој да није сама и да су добри људи увек ту да пруже руку пријатељства и буду ослонац у тешким данима.

Сазнање да није остао сам и да су добри људи били уз њега у кризном периоду велики је благослов. Онда када га је очај потпуно надвладао, помоћ је почела да пристиже са свих страна. Многи су врло брзо чули за ову причу и у складу са могућностима помогли, зато је немерљив значај помоћи која је упућена како бисмо подржали  младост да храбро закорачи у живот ма колико болан био даље се наставити мора.

У име Душана Обреновића и у име наше целокупне организације, срдачно захваљјујемо на подршци и издвојеној помоћи. Посебно нам је драго што хуманитарни рад живи и онда када су услови да се дела готово немогући, када је завладала општа криза и тешко доба које погађа сва домаћинства а посебно она социјално угроженог карактера која и зависе од помоћи других.

Хвала на братској љубави, на изузетном разумевању према једној оваквој ситуацији, нека Господ свако добро донесе нашим дародавцима и нека успех краси њихово даље пословање.

 

 

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *