Народне кухиње

Удружење „Србско Сабрање Баштионик“ – С љубављу за браћу и сестре са КиМ!

Претходна година, иако уз велике проблеме, носила је са собом и лепе вести попут оних које су нам стигле из Бањалуке с љубављу.

Наши драги дародавци са посебном пажњом прикупили су новчана средства која су омогућила помоћ за три породице са простора Косова и Метохије као и за копање бунара на имању у селу Могила као подршка нашем раду.

Породице које су том приликом помогнуте јесу: породица Чукарић из места Велика Хоча; помоћ је добила у набавци потребног грађевинског материјала као и материјала за сређивање канализације и за малтерисање куће, породица Михајловић из Грачанице добила је помоћ такође у набавци грађевинског материјала али и електроматеријала, док је породица Радовановић из Лепосавића помоћ добила у набавци беле технике и столарије.

Доброчинитељи из поменутог Удружења, а велики људи пре свега и пажљиви дародавци унели су радост у три куће на светим просторима Косова и Метохије, са жељом да наш народ настави да чува своје огњиште знајући то да нису сами и препуштени забораву.

Ови дивни људи, труде се да увек буду присутни у актуелна дешавања нашег рада и увек се радо одазову да у складу са могућностима помогну. Наша захвалност према њиховим делима је немерљива. Надамо се да ће ова дивна сарадња донети још пуно успеха у овој години. Трудићемо се да је заједничким снагама украсимо са што више осмеха нашег народа на вековној дедовини.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *