Народне кухиње

Удружење „Шиљкан“ из Београда – помоћ по традицији!

Удружење „Шиљкан“ из Београда, у току фебруара месеца ове године, уз све потешкоће на које су наилазили и сва искушења која су се нашла на путу организације културно-уметничког концерта, успело је да одржи догађај уз велику подршку свих при организацији, учесника и свих присутних који су својим доласком уприличили манифестацију.

Прикупљен прилог је намењен за помоћ Народним кухињама на Косову и Метохији, што представља важну подршку за неометани рад кухиња и свакодневне активности које наша организација, уз помоћ драгих нам доброчинитеља, успешно годинама спроводи.

Овом приликом желимо да се срдачно и најтоплије захвалимо на овој помоћи која је нама итекако значајна. Не само да нам је то мотивација да наставимо даље већ нам је то важна морална подршка браће и сестара да нисмо сами, нити заборављени.

Посебно нас је дирнуо тренутак у којем наши малишани, најмлађи чланови КУД-а, певају о нашем светом Косову и тако бивају највећи браниоци и бедем наше земље. Поносни смо и неопсиво захвални, па овим дивним људима не можемо довољно ни да се захвалимо, али од срца им упућујемо најлепше жеље и молитве.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *