Народне кухиње

Удружење „Шиљкан“ – хуманитарни концерт као подршка раду Народних кухиња на КиМ

Викенд за нама је исписао једну лепу причу где је уз организацију хуманитарног концерта прикупљена помоћ за несметани рад Народних кухиња на Косову и Метохији чему су допринели наши доброчинитељи, Удружење „Шиљкан“ из Београда.

За организацију хуманитарног концерта, Удружењу „Шиљкан“ помогли су Београдска Општина Врачар и Установа културе Божидарац на начин да су бесплатно уступили простор за концерт, а током концерта смењивали су се разни ансамбли од чланова фолклорног ансамбла „Шиљкан“ преко КУД „Никола Тесла“, ГСП Београд, КУД „Радост“, КУД „Рупањ“, КУД „Божур“ и др.

Иако је концерт одржан уз придржавање епидемиолошких мера посећеност је била на завидном нивоу где су многи подржали прикупљање средстава за неометани рад Народних кухиња на Косову и Метохији.

Наши драги доброчинитељи и пријатељи наше организације, Удружење „Шиљкан“, пружају нам важан ослонац у раду и важно охрабрење да наставимо даље, да верујемо у боље дане и да будемо у раду још истрајнији.

Неизмерно смо захвални свима који су на било који начин узели учешће да овај диван догађај протекне у најбољем реду и да се при томе и допринесе хуманитарном раду наше организације.

Срце нам је пуно љубави када смо у прилици да објавимо вести попут ове које одишу посебном енергијом, хвала нашим дародавцима на томе, нека их Господ добрим награди!

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *