Народне кухиње

Удружење одгајивача оваца Србије – донација јагњећег меса за сиротане са КиМ

Да Божићна трпеза страдалних породица са Косова и Метохије буде богатија ове године и како би се на њој нашло јагњеће месо, побринуло се Удружење одгајивача оваца Србије. Једногласно и сложно обезбедили су одређењу количину јагњећег меса које је подељено великом броју породица на територији свете нам земље.

Жеља је била да се браћа и сестре из јужне покрајине обрадују донацијом меса, да уприличе празник, и да са олакшањем и осмехом на лицу уз богатију трпезу дочекају један од најрадоснијих православних празника – Божић!

Како иза себе остављамо тешку годину са чијим се последицама још боримо, ова вест не само да је била право освежење већ нас је додатно охрабрила да наставимо још јаче и преданије ову дугогодишњу борбу да се на вековној дедовини очувамо. Дивни људи, а чланови овог удружења, показали су нам да нисмо заборављени, и посебно нам је драго што је ова помоћ стигла у ове празничне дане, када се у нама буде многе емоције, и ова прича је само допринела томе да комплетирамо нашу радост.

Хвала добрим људима и дародавцима на овој пре свега братској помоћи, што нису дозволили да преостали српски народ са ове територије погнутих глава слави благословени део године.

Нека драги Бог подари свако добро овим дивним људима, и пуно успеха у даљем пословању!

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *