Народне кухиње

Удружење Фондација Делије из Београда важан је део хуманитарног рада на КиМ

Наша организација ДО „Мајка девет Југовића“ са великом радошћу истиче важну помоћ која нам је у протеклом периоду пристигла од стране Удружења Фондација Делије из Београда.

Вишеструка помоћ односи се на уплату средстава којим смо успели да обезбедимо пластеник према потребама пољопривредног рада манастира Грачанице, затим ту је и додатна помоћ за породицу Шарић из места Ораховац, обезбеђено им је реновирање купатила што је било неопходно за ову вишечлану породицу. Поред тога, захвални смо и за обезбеђену помоћ упућену породици Милић из Штрпца и то у набавци ротационе косачице и пратећих елемената такође ради унапређења и побољшања њиховог пољопривредног рада.

Све речи захвалности не бисмо могли да испишемо у тексту па ћемо једним скромним хвала покушати да истакнемо велику благодарност и неописиву захвалност за све што ови дивни људи чине за наш рад и што посебан акценат имају према социјално угроженим породицама и богомољама на светој српској земљи.

Нека Господ подари свако добро нашим дародавцима и нека их награди за сва ова добра дела којим су нас у протеклом периоду обрадовали.

 

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *