Народне кухиње

По традицији ЈКП Инфостан, Град Београд и Београђани упутили помоћ Народним кухињама на КиМ

У 2021.години борили смо се са разним последицама које је кобна 2020. оставила за собом. Ипак, и поред тога и бројних других невоља које су се испречиле нашем раду, имали смо подршку добрих људи и институција које су нас срдачно подржале да посао наставимо неометано.

По традицији, на самом крају протекле године реализована је хуманитарна акција преко ЈКП Инфостан Технологије, захваљујући и Граду Београду и Београђанима којима је уз новембарски рачун стизала и хуманитарна уплатница на коју су бројна домаћинства одговорила позитивно и у складу са могућностима пружила помоћ Народним кухињама и њеним корисницима на овој територији.

Дуги низ година ова хуманитарна акција живи и резултира великим успехом. Наши драги доброчинитељи нас радо подрже и омогуће да и на тај начин прикупимо потребна средства за континуирани рад кухиња што нама бива од изузетне важности.

Неизмерно смо захвални ЈКП Инфостан Технологије, Граду Београду и Београђанима који и поред свих дешавања и нагомиланих проблема нису занемарили чин доброчинства и још једну годину су учинили бољом исписујући још једну лепу хуманитарну причу.

Овим путем желимо да се топло захвалимо нашим доброчинитељима на пруженој помоћи и подршци као и братској љубави коју нам пружају, нека им се добрим врати! Хвала Вам, добри људи, што сте нам саборци у борби против сиромаштва и глади!

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *