Народне кухиње

„Не знате ви, децо моја, шта је глад…“ – традиционална акција преко ЈКП Инфостан

Традиционална хуманитарна акција која је крајем прошле године, и поред свих потешкоћа, ипак остварена, а захваљујући ЈКП Инфостан Технологије, Граду Београду и наравно Београђанима, имала је још једном велики одзив добрих људи.

Бриге и немоћ са којима се суочава читаво човечанство нису били препрека да ова акција ипак буде реализована, спроведена, и на крају да резултира великом успешноћу у вредности од скоро 7 милиона динара срдачно подарених од стране људи великог срца за браћу и сестре са простора Косова и Метохије.

Рад Народних кухиња на Косову и Метохији и њихово постојање јако је битно за преостало српско живље са ове територије. Сазнање да нису сами ни заборављени улива нову наду и јача веру у боље дане и бољу будућност за нове нараштаје. Заједништвом и слогом страх и беда ишчезавају, а домови многих породица бивају испуњени радошћу.

Човек се још једном нашао пред великим тестом да покаже колико је храбар да у страховито тешком трену за све не зажмури пред невољама онога који за помоћ моли, зато са поносом истичемо доброту, љубав и разумевање свих оних који су ову акцију потпомогли на било који начин.

Свима који су учествовали у овој акцији желимо највеће благодати које живот може да пружи, хвала Вам на подршци свих ових година!

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *