Народне кухиње

Хуманитарна новембарска акција – Срби за Србе!

Како би се стара година привела крају уз лепо сећање на њу, потрудили су се наши велики дародавци и пријатељи, чланови хуманитарне организације „Срби за Србе“.

У склопу такозване хуманитарне новембарске акције 2021. помогнуто је десет породица са територије Косова и Метохије па је тешка година за нама ипак добила другачији облик. Радосни и задовољни чланови помогнутих породица дуго су чекали на подршку зато им је посебно значило то што је та помоћ стигла и то пред велике празнике које дочекујемо.

Хвала нашим доброчинитељима што своју браћу и сестре ни овога пута нису заборавили, и што су уз улагање надљудског труда успели да прикупе средства и успешно одраде ову акцију. Заједно смо забележили још један успех, још једну лепу причу коју остављамо да краси странице старе године а која ће нам свакако бити мотивација за нове кораке.

Породице широм Косова и Метохије добиле су помоћ према својим потребама, а нама не преостаје ништа друго сем да се најтоплије захвалимо овим храбрим људима који се одупиру свим проблемима, храбро боре са искушењима и поред свега тога у срцима носе радост за оне којима је наша помоћ преко потребна.

Остајемо благодарни према овом великом гесту и од срца желимо да се нашим донаторима свако добро врати!

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *