Народне кухиње

Свесрдна помоћ дародаваца за браћу и сестре са КиМ

Незавидан положај косовско-метохијских Срба још је израженији са почетком пандемије којој се крај не назире. Тешка и мучна ситуација прожима преостала српска домаћинства а као једино светло на крају овог мрачног тунела бивају добри људи којима искушења и проблеми не представљају препреку да своје добро дело спроведу и буду јак ослонац и подршка својој браћи и сестрама на Косову и Метохији.

Да братска љубав не познаје границе сведоче нам дародавци попут Б.Г. из далеког Аделејда и В.Ћ. из Канбере чија помоћ већ дуги низ година пристиже безбедно на немењену адресу уз свесрдну помоћ Редакције франкфуртских „Вести“ из Београда.

Међутим, она такође јака и важна помоћ неретко нам стиже и из самог Београда од стране дародавца С.Јањића који нам изнова показује бригу и разумевање за наш сироти народ јужно од Ибра.

Захваљујући најскоријој помоћи поменутих доброчинитеља обезбеђене су неопходне намирнице за шест Народних кухиња широм Косова и Метохије.

Велики је број широкогрудих дародаваца који улажу велики труд уз сву љубав и саосећање и у складу са могућностима помажу наш рад а самим тим и преостало српско живље. Велики је број ових чистих душа које заслужују много више од скромног хвала, али ми смо у то хвала ставили сво наше поштовање и сву захвалност како наше организације тако и свих оних до којих је помоћ стигла.

Хвала свим добрим људима на безрезервној подршци, на снази и вољи, на љубави и разумевању! Нека Вас небо награди и сачува од свега лошег.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *