Народне кухиње

Свесрдна помоћ београђана

Још једном је срдачно и брижно обезбеђена помоћ ради набавке пакета помоћи за Божићне празнике социјално угроженим породицама са територије Косова и Метохије од наших дивних добротвора из Београда.

Пакети помоћи састојали су се од основних животних намирница што је за многе породице било од изузетне важности јер многи од њих нису у прилици да самостално припреме Божићну трпезу. Са друге стране, помоћ попут ове итекако буде значајна породицама, посебно оним са више деце, нарочито у време данашњице када је и за основне ствари потребно јако пуно средстава услед лоше економске ситуације.

Наша је велика срећа што смо били у прилици да извршимо поделу ове помоћи и што смо на лицима наших људи видели и осетили олакшање. Зато, велико хвала овим добрим људима на свој љубави коју пружају, на саосећању, разумевању и спремности да застану и прикупе помоћ у складу са могућностима а онда и пошаљу на наше свето Косово и Метохију.

У име свих помогнутих породица и наше целокупне организације, упућујемо срдачно и топло хвала, молећи Бога да им добрим врати и да им благослови путе којим ходе.

 

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *