Народне кухиње

Свесрдна подршка Удружењу „Свици у мраку“

Микица Петронијевић, глумац, у току протекле године је на својој дедовини у селу Венчане код Аранђеловца покренуо значајан пројекат који је посветио сину Михајлу и другој деци и особама са аутизмом. Пројекат је отпочео са изградњом јединственог врта добре наде што је заправо центар за дневни и вишедневни боравак особа са тим проблемом. Микица је основао Удружење „Свици у мраку“, где бесплатно пружа садржај, простор и радионице особама са аутизмом, као и њиховим родитељима и старатељима, који ће уз своју децу моћи да бораве у том дивном окружењу, обогаћеном забавним садржајем. Симболичан назив Удружења указује на сјај, љубав и енергију коју та деца шире око себе.

Ради прикупљања средстава за проширење центра, Микица и следбеници кренули су на Крсни ход из Венчана до Острога уз благослов острошког братства. Подршку у свему овоме пружају им добри људи и помажу да акцију заврше успешно.

Наша организација овом објавом жели такође да пружи свесрдну подршку, молећи се да акција буде успешна и верујући да ће одзив свих оних који буду желели да помогну и који су у прилици да помогну бити велики. Прилог се може уплатити путем СМС поруке: 105 на број 2407 (цена поруке је 200 дин., ослобођено ПДВ-а).

Верујући у најбоље, организаторима ове акције као и њеним учесницима желимо свако добро.

 

 

 

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *