Народне кухиње

Србско Сабрање Баштионик Бањалука мами осмехе бројним малишанима са КиМ

Велики пријатељи а пре свега доброчинитељи, представници Удружења Србско Сабрање Баштионик из Бањалуке, својом великодушном донацијом новчаних средстава обрадовало је бројне малишане са Косова и Метохије у додели стипендија као мотивације за школовање и напредак наших најмлађих. Поред тога нису заборавили ни сам рад Народних кухиња те је срдачно обезбеђена донација покрила трошкове за набавку ротационе косилице што ће побољшати пољопривредни рад наше организације.

Помоћ је била довољна да донесе радости и за браћу и сестре, те су три породице помогнуте према својим потребама. Помоћ је отишла Бојковићима из Доње Брњице, Тасићима из Станишора и породици Марковић из села Робовац код Косовске Каменице. Помоћ се састојала у набавци потребне столарије, грађевинског материјала, машина, и то, као што смо већ истакли, према потребама породица.

Да бисмо успели да се захвалимо овим дивним људима нису довољне само речи. Зато ћемо се за наше дародавце молити искреног срца да им се добро врати и да искусе напредак у даљем раду.

Захваљујући искреном разумевању и саосећању уз велику братску љубав ова помоћ је само бисер више у читавом низу пружене подршке до сада.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *