Народне кухиње

СС Баштионик из Бањалуке упућује још једну значајну помоћ на КиМ

Крајем године, децембра месеца 2023. Уз велику братску љубав упућена нам је донација у вредности од 4.000,00 евра намењених за исплату стипендија малишанима са КиМ, за помоћ вртићу „Колибри“ у селу Станишор, за помоћ ОШ „Петар Петровић Његош“ из места Горњи Макреш, као и за помоћ социјално угроженој породици Илић из села Доње Мочаре. Помоћ су још једном несебично обезбедили наши велики пријатељи и доброчинитељи, Србско Сабрање Баштионик из Бањалуке.

Овим путем не само да желимо да искажемо велику захвалност већ и велико поштовање према свему што чине. Годинама су уз нас, помажу не само рад Народних кухиња већ и многобројне социјално угрожене породице пружајући им подршку у стипендирању њихових школараца како би наставили неометано са образовањем. Затим помажу и наше најмлађе у вртићима и школама што нам је посебно важно јер су деца будућност свих нас. Исто тако, несебичну помоћ пружају браћи и сестрама у другим разноврсним врстама помоћи како би ојачали у одбрани да на свом огњишту остану и подижу своје најмилије.

Захвални смо им што ни најтежа времена ни најоштрији дани нису били препрека за свердну помоћ и што је та помоћ увек стизала када је била најпотребнија, баш као у овом протеклом периоду.

Наша борба се наставља, у име наших светња, вере, имена и историје. У име наше културе и вековне дедовине, остајемо чврсто на своме уз свесрдну подршку наших дародаваца.

 

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *