Народне кухиње

Српска Православна Епархија Диселдорфска и Немачка – помоћ за Народне кухиње на КиМ

Једна од радосних вести у протеклом периоду свакако је била и донација Српске Православне Епархије Диселдорфске и Немачке из Штутгарта, која је била од великог значаја за набавку неопходних намирница према потребама Народних кухиња на Косову и Метохији.

Донација у вредносном износу од 1.000,00 евра омогућила је куповину јестивог уља што је у датом тренутку било неопходно набавити како би кухиње наставиле неометано да функционишу.

Братска љубав и велико саосећање и разумевање према страдалницима са наше свете земље, још једном се издигла изнад сваког проблема показавши своју јачину и победивши сваку препреку како би свесрдна помоћ дошла до циља.

Речи не могу да опишу осећање захвалности, радости и спокоја којим су нас наши драги дародавци обогатили. Хвала Вам што нас нисте препустили забораву, и што корисницима кухиња јачате веру и наду уз редовно добијање топлог оброка.

Како су кухиње јако важне за наш народ пружајући им врсту сигурности у борби за опстанак, свака помоћ која пристигне бива од велике и непроцењиве важности. Нека Вам Господ добрим врати!

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *