Народне кухиње

Срдачна помоћ за Народне кухиње стиже од манастира Осовице

Уплаћена помоћ у вредносном износу од 1.000,00 евра намењена за помоћ Народним кухињама на Косову и Метохији стигла је од стране манастира Осовице.

Изузетно нас радује то да у ова тешка времена људскост и братство није ишчезло, напротив, иако у отежаним околностима, проналази начин да се покаже, у шта су нас, драги наши дародавци, и уверили. Помоћ која је несебично издвојена као подршка нашем раду била је довољна да допунимо залихе јестивог уља и кухињске соли према потребама кухиња.

Тешка су искушења пред нама, не можемо рећи да се нисмо навикли, али се свакако јесмо уморили од ове сурове неизвесности и свакодневнице из које се надљудском снагом чупамо. Да није наших доброчинитеља, који нам показују да наша борба није узалудна, да је свето и непроцењиво оно зашта се боримо, питање је колико бисмо остали у раду.

Нашем народу на овим просторима смо потребни, да им покажемо да нису заборављени, да их уверимо да ће једнога дана бити боље, и да све оне који се и данас хране на казану наших кухиња обрадујемо топлим оброком и још једном свакодневном борбом против глади.

Хвала нашим доброчинитељима који нам крепе снагу и јачају веру!!!

 

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *