Народне кухиње

Срчана и братска помоћ ПБ Св.Арсеније из Даниловграда

Уочи двадесет година од мартовског погрома над српским живљем на светом Косову и Метохији, делегација Православног братства Св.Арсеније и ЦО Даниловград уручила је помоћ Народним кухињама на простору Косова и Метохије, при посети манастира Грачаница.

Срчана и братска помоћ у вредносном износу од 4.000,00 евра прикупљена је на хуманитарном концерту који је одржан 23.децембра 2023.године у сали Дома културе у Даниловграду. Захваљујући свима који су учествовали у организацији и у том богатом културно-уметничком програму, као и свим посетиоцима тог дивног догађаја, делегација ПБ Св.Арсеније, коју је предводио ђакон при саборном храму Св.Текле у Даниловграду, отац Радуле Живаљевић, пуним срцем уручила је донацију.

Ови дивни људи, не само да су нам упутили јако важне речи охрабрења и подршке, већ су чврсто стали иза обећања да ће наставити да нам, у складу са могућностима, пружају подршку, јер не заборављамо да ово није први пут да су успели да нам обезбеде потребну помоћ.

У чврстој вери и надању да ћемо заједно да се одупремо проблемима и искушењима која навиру и да ћемо наставити да бранимо наше светиње и народ, остајемо неизмерно захвални нашим доброчинитељима. Успели су да нам упуте материјалну и моралну подршку, да нас мотивишу и инспиришу да наставимо да се боримо за племените подвиге и да нас духовно оснаже да будемо храбри и истрајни на нашем путу.

Свим срцем нашим дародавцима желимо да се захвалимо и да искажемо дубоко поштовање према залагању и труду који улажу. Желимо им наставак успешног рада уз молитве да им Господ свако добро подари. Заједно ћемо наставити ову борбу и радовати се свакој прилици да се саберемо на нашем светом Косову и Метохији.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *