Народне кухиње

Србско Сабрање Баштионик Бањалука – помоћ угроженима на КиМ

Уз велику помоћ и подршку коју смо добили из Бањалуке од стране удружења Србско Сабрање Баштионик омогућена ја помоћ за четири породице са страдалног Косова и Метохије, и то – породици Ђорђевић из села Стража, породици Максимовић из Новог Бадовца, породици Симијоновић из села Батусе и Милићима из Бабиног моста надомак Приштине.

Према потребама породица омогућена је набавка столарије, беле технике или грађевинског материјала за реконструкцију стамбеног простора.

Важно је да се у овим тешким данима осврнемо око себе, да застанемо на трен и схватимо да је много невоља око нас са којима се свакодневно боримо, али докле год се боримо заједно можемо се надати светлијим данима. Са нашим драгим дародавцима из Бањалуке не морамо ни да говоримо много, разумемо се погледима, погледима у којима чуче све наше бриге и туге, и зато смо им неизмерно захвални на свакој помоћи и подршци коју несебично и са пуно љубави пружају браћи и сестрама у вековној колевци српства.

Прилика је да истакнемо ово добро дело, нека одзвања дуго и нека доспе до срца свих оних који су вољни да у складу са могућностима помогну, као што то годинама чине наши доброчинитељи. Хвала Вам на свему!

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *