Народне кухиње

„Солидарност за Косово“ важан ослонац Народним кухињама на КиМ

НВО „Солидарност за Косово“ из Француске у много чему је обележила прошлу 2023.годину. Уз њихову безрезервну подршку остварили смо и реализовали замисао за још три велика пројекта и то у изградњи базена за складиштење стајског ђубрива, у изградњи аутомеханичарске радње и у набавци мотокултиватора са прикључцима.

Како бисмо могли неометано да бринемо о пољопривредном газдинству и како бисмо имали прилике да га унапредимо и самим тим олакшамо рад на њему, уз свесрдну помоћ наших дивних вишегодишњих донатора успели смо да реализујемо изградњу базена за складиштење стајског ђубрива како би било чувано у адекватним условима али и да набавимо мотокултиватор са прикључцима што ће такође водити ка побољшању пољопривредног рада. Поред тога, радили смо и на изградњи аутомеханичарске радње која ће служити нашим возилима и за оправку и за одржавање свих теренских возила чији је рад непрекидан и константан и брига о возном парку наше организације захтевала је посебну ангажованост.

Великим људима и хуманитарцима предвођеним господином Арноом Гујоном испред организације „Солидарност за Косово“, желимо да упутимо велико поштовање и захвалност за све ово време где нам њихова подршка и помоћ не изостаје и за све године бриге и саосећања са преосталим Србима на Косову и Метохији.

 

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *