Народне кухиње

Снажно и одлучно! – ХО „Срби за Србе“ помогла реализацију Видовданске акције и за 2021.годину

Традиционални низ пружања помоћи на један од великих православних празника, на Видовдан, настављен је и ове године. Лето за нама носи бројне лепе успомене, међу њима уврставамо и почетак реализације Видовданске акције која је успешно завршена. Наша драга браћа и сестре из ХО „Срби за Србе“ још једном су се супроставили искушењима и проблемима сурове свакодневнице на територији Косова и Метохије пруживши помоћ за чак 16 породица.

Снажно и одлучно покренули су акцију и сви људи доброг срца су се радо одазвали не слутивши да ће сам исход акције бити и више него успешан а то нам говори радост која је ушетала у 16 домова на страдалној територији наше земље.

Помоћ је пружена у набавци грађевинског материјала, домаћих животиња, покућства и осталог, што је обављено према потребама породица.

Не само да дугујемо велику захвалност нашим доброчинитељима, већ смо дужни и да истакнемо предано пожртвовање, упорност и снажну вољу коју чланови наше братске организације поседују. Уз веру и све ове врлине, њихова помоћ нам не изостаје и они су разлог многобројних усрећених породица и дечијих осмеха са ових простора.

Благосиљамо сваку помоћ коју нам упуте, било ону која је намењена породицама, било ону која иде као подршка Народних кухињама да свој рад наставе неометано, јер је наше дугогодишње пријатељство посејало зрно наде да ћемо на овим просторима трајати и одбранити вековно огњиште.

Хвала нашим дародавцима на свој досадањшој подршци!

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *