Народне кухиње

Снажна подршка Војводине

Дирекција за робне резерве АП Војводине упутила је велику донацију Народним кухињама на Косову и Метохији у виду разноврсне врсте помоћи а томе се прикључио и Црвени Крст Нови Сад који је донацију Покрајинског секретаријата за високо образовање и научно-истраживачку делатност Владе АП Војводине такође упутио кухињама на овим просторима.

Свесрдна и великодушна помоћ састојала се од средстава за хигијену и разноврсних намирница попут уља, пиринча, тестенине, пасуља, туњевине, на чему нашим дародавцима не можемо довољно да захвалимо.

Том приликом нас је посетио и професор др Зоран Милошевић, дугогодишњи саборац у овој тешкој борби за останак и опстанак нашег народа на вековној дедовини.

Ово је само једна у низу помоћи Војводине која је протеклих година стизала на адресу кухиња и која је са собом увек доносила радост, храброст, подршку и сазнање да нисмо сами и нисмо препуштени забораву.

Прилика је да се нашим доброчинитељима из свег срца захвалимо, укажемо на нашу велику благодарност, на то колико ценимо и поштујемо ту несебичну братску љубав и увек потребне речи охрабрења и оснажења за све дане који су пред нама.

Уз топао поздрав са светог Косова и Метохије, молимо милог Бога да им за добро добрим врати!

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *