Народне кухиње

Снажан ослонац који нам пружа Србска Братска помоћ из Торонта

Наша браћа и сестре, велики дародавци из Србске Братске помоћи из Торонта годинама уназад пружају великодушну помоћ и подршку како бисмо имали прилике да посао настављамо у континуитету и без великих трзавица, иако ситуација на просторима Косова и Метохије није нимало наклоњена преосталом српском народу, напротив.

Страдање, неизвесност и страх поново је завладало нашом светом зељом и заправо као да никада није у потпуности ишчезло и то најбоље знају они који већ дуги низ година морају да бране своја огњишта, своје име, културу и баштину.

У томе нам несебично помажу добри људи, пружајући ослонац не само у материјалном смислу, већ и у моралном што је од посебног значаја за истрајност и наставак борбе за останак и опстанак на овим просторима.

Нова помоћ у вредности од 12.000,00 евра пристигла је пружајући нам прилике да подмиримо текуће потребе и распоредимо ту помоћ где год је потребно.

Нашим дародавцима и великим пријатељима пре свега не можемо довољно да се захвалимо, али можемо да им из свег срца пожелимо свако добро које Господ може да пружи, да наставе са успешним пословањем и да знају да остајемо њихови молитвеници пред Господом.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *