Народне кухиње

Школски прибор за малишане са Косова и Метохије

У овим тешким данима препуних проблема које изазива актуелна епидемија, светла тачка у њима је помоћ добрих људи која пристиже упркос свим искушењима.

Хуманитарна организација „Сви за Космет“ у сарадњи са Фондацијом Делије удружено и сложно и ове године успели су да реализују акцију поделе школског прибора за најмлађе са простора Косова и Метохије.

Како им школски дани не би били обележени посебним протоколом и мерама које су ученици дужни да спроводе зарад заштите себе и других, добри људи поменутих удружења успели су да им врате осмех на лице дивним и корисним гестом у подели увек потребног школског прибора, посебно за малишане са ових простора међу којима је велики број оних чији родитељи једва успеју да прибаве за своју децу.

Подељено је преко 1500 комплета школског прибора, на радост пре свега деце, а онда и свих нас који смо тој срећи сведочили.

Како сами донатори истичу, најважнији им је осмех детета, па са великим дивљењем према свима онима који су га измамили, желимо да упутимо громко хвала!

Захвални смо свим људима који су учествовали у прикупљању ове помоћи и који су се потрудили да реализација буде успешна. Велика срца великих људи куцају сложно и јединствено зарад добробити наше деце. Нема већег благослова од радости детета. Хвала свима који се тиме воде и несебично и безрезервно своју љубав према свом народу показују.

Подели на мрежама

One Comment

  1. Pingback/Trackback
    November 6, 2020 at 10:17 am

    Прикупљање школског прибора 2020 – Сви за Космет

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *