Народне кухиње

Србска Братска Помоћ Торонто упутила важну донацију за Народне кухиње

Изузетно нам је драго да можемо да говоримо о помоћи која је срдачно обезбеђена ради неометаног рада Народних кухиња на територији Косова и Метохије а која долази од стране Србске Братске Помоћи из Торонта, посебно у овом тешком периоду са којим се боримо како бисмо истрајали ради добробити нашег страдалног народа. Неизмерно смо захвални јер нам је омогућено да обезбедимо потребне намирнице и сачинимо нове залихе у магацину централне кухиње у Прековцу, али и за набавку осталих потребних ствари.

Неописиво смо благодарни према свакој помоћи која је срдачно издвојена за наш рад. Наши дародавци негују свест о тешком положају Срба на овим просторима и пружају важну подршку и охрабрење за останак на светом Косову и Метохији.

Захваљујући безусловној братској љубави и саосећању, више пута смо били у прилици да побољшамо наш рад и да га очврснемо како бисмо наставили без икаквих сметњи са свакодневном припремом оброка за наше кориснике.

Ми се радујемо дану када ћемо се заједно сабрати на нашем Косову и Метохији и када ћемо се заједно радовати овим малим победама које су заправо чврст темељ нашег останка на вековној дедовини.

Подели на мрежама

Оставите ваш коментар

Ваша адреса неће бити јавно приказана. Попуните обавезна поља обележена са *